Alies

Doula Rotterdam Alies

“Wij zijn een match als jij wil bevallen on your terms! Ik maak ruimte voor jou (en je partner) om volledig je eigen weg te vinden tijdens deze zwangerschap en bevalling. Want als alles mogelijk zou zijn, hoe zou je dan willen baren? Misschien wil je het deze keer anders doen, of hebben jullie bijzondere wensen… Ik daag je liefdevol uit om daar ook echt voor te gaan. Want naast alle adviezen, protocollen en informatie geloof ik vooral in jouw wijsheid. Jij weet als moeder precies wat jij en kindje nodig hebben. You got this, mama!”

Opleiding/achtergrond:
Culture Sciences en English Literature and Communications (WO, afgerond in 2015), Doula opleiding (InBloei Rotterdam)
Bijscholing:
Advanced VBAC Doula Certification (The VBAC Link), Postpartum workshop (Gentle Beginnings)
Bio:
Ik ben 31 jaar, moeder van zoon Flint (1) en samen met mijn grote liefde Benjamin. Na een mooie carrière bij Happinez bracht het moederschap iets moois op mijn pad. Want sinds mijn zwangerschap en baring voel ik hoe groots de transitie van meisje naar moeder is. Dit begint al bij preconceptie tot de zwangerschap, de baring en ver daarna: het is een rite of passage met grootse impact. Het is daarom ook mijn missie om mama’s bij te staan in deze transitie. Zodat jij je mag ervaren hoeveel wijsheid en kracht er in je huist.
Visie:
Geboorte geven is groots. En in dit life event zit zoveel potentie. Tijdens deze negen maanden zwangerschap krijg je een uitnodiging om je eigen intuïtie en kracht te ontdekken. En hoe meer je hierin en tijdens de bevalling je eigen koers kunt varen, hoe groter de transformatie is. Het geeft kracht in je herstel, in het moederschap en in je relatie met partner. Ik nodig je uit om samen jullie wensen te ontdekken. Want die zekerheid en die wijsheid die je zo zoekt, die zit al lang in jou.
Persoonlijkheid:
Een goede vriendin omschrijft mij als warm, nieuwsgierig en doortastend. Als doula ben ik jouw vertrouwde gezicht. De stem die je vertelt hoe waanzinnig je het doet, dat alles gaat zoals het moet gaan. De schouder waarop je mag leunen. En ook de doula die je de juiste vragen stelt, die samen met jullie de diepte in gaat. Als een gids meegaat op deze reis, whatever the weather!
Werkwijze:
Mijn begeleiding als doula is holistisch, met aandacht voor body, mind en soul. Naast informatie over al jullie opties, evidence based bevallen en de fysiologie is er ook ruimte voor jullie binnenwereld. Want om je echt over te geven aan het geboorteproces is het waardevol om jezelf (en je partner) op een diep niveau te leren kennen. Zijn er angsten of belemmerende gedachten? Durf jij jouw lichaam te volgen? En kan je je werkelijk overgeven en ontspannen?
Wanneer het nodig is ondersteun is bij de verwerking van een vorige bevalling, we krijgen samen helder wat er deze keer anders mag. Ik stel hierbij prikkelende vragen. Zodat jullie gaan voelen dat alle wijsheid die jullie zoeken al aanwezig is. Ik daag jullie uit om eigenaarschap te pakken over de geboorte van jullie kindje. Keuzes te maken die voor jullie goed voelen (ook al ga je soms tegen stroom in).
Standaardpakket: € 1175,- (inclusief zwangerschapsmassage)
Werkgebied: Rotterdam en wijde omtrek (+ 60 km vanaf Rotterdam)
Contact: 06-52716427 / @aliesverstegen / aliesverstegen@hotmail.com
Doula Rotterdam Alies

 

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*