“Wij zijn een match als je opzoek bent naar iemand die jou wilt dragen, ondersteunen en verwarmen. Mothering the mother is waar ik voor sta. Als er voor de moeder word gezorgd word er automatisch ook voor de rest gezorgd. Graag ondersteun ik jou en je partner met jullie nieuwe avontuur.”
Opleiding/achtergrond:
Orthomoleculair adviseur
Bijscholing:
Postpartum Care Network, massage cursus, zwangerschapsmassage, Moxa therapie, kruidenstempelmassage, hotstone massage, Hijama opleiding, cursus Layla B.
Bio:
Mijn naam is Amina, geboren in 1989 en in 2013 bekeerd tot de islam. Samen met mijn man en 3 kinderen [D. dec 2015 , A. jan 2019 en N. okt. 2021] wonen we in een dorpje aan de kust in het Westen. Vlak na de geboorte van mijn eerste kindje ontstond het idee voor Natural M’oummies. Dit groeide en groeide, en heden ben ik echt trots op mijn bedrijf en waar het voor staat. Een webshop met prachtige kraamproducten en diensten om de zwangere, barende en pas bevallen vrouw te ondersteunen.
Visie:
Ik wil vrouwen in hun kracht zetten, voor, tijdens en na hun bevalling. Dat je vertrouwen hebt in je eigen kunnen, je intuïtie durft te volgen en kunt luisteren naar je lijf. Dat je je rechten kent en keuzes kunt maken in welke situatie dan ook. Dat je je gesterkt voelt in elk scenario. En dat jij je gesteund, gehoord en gedragen voelt. Zodat de geboorte van je baby en je kraamperiode de zachte, liefdevolle start is die iedere vrouw, gezin en baby verdient.
Persoonlijkheid:
Ik kan me goed aanpassen aan het gezelschap en ook gepaste afstand nemen indien gewenst. Ik kan goed luisteren, maar ook goed vertellen. Ik ben gedreven en lief, maar ook niet op m’n mondje gevallen en zal indien nodig een spiegel voorhouden aan wie dat nodig heeft.
Werkwijze:
Ik vind het belangrijk je te laten nadenken over wat jij wilt. Je de juiste vragen te stellen zodat je er zelf achter kunt komen wat jouw wensen en grenzen zijn. Voor postpartum behandelingen kom ik aan huis om jou als kraamvrouw volledig in de watten te leggen. Je bent ook welkom in mijn praktijk voor een behandeling. Cursussen die ik geef kunnen online, thuis of in mijn praktijk plaatsvinden, waar jouw voorkeur naar uitgaat. Idem voor andere consulten. Mijn werk is mijn passie, daarom neem ik graag de tijd voor je en zal je altijd een speciaal plekje hebben.
Standaardpakket:
Momenteel ben ik niet te boeken als geboorte doula. Maar wel beschikbaar voor cursussen om je voor te bereiden op je bevalling en voor behandelingen en postpartum doula werk.
Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen, ik bied meerdere mogelijkheden en behandel pakketten aan voor een fijn herstel na je bevalling. Daarnaast bied ik ook cursussen op maat.
Social: www.instagram.com/naturalmoummies
Website: www.natural-moummies.nl

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*