Doula Gelderland Anne
Opleiding/achtergrond:
Opleiding tot Doula 2020 – 2021
Bijscholing:
Bengkung Belly Binding 2021, Rebozo Massage 2021, Ontspanningsmassage 2021, Kraambed massage en Massage bij miskraam 2021, Rebozo Sluitingsritueel 2021
Bio:
Ik ben 34 jaar en mama van 3 prachtige kinderen (2015, 2017, 2019). De doula in mij is wakker geworden naar aanleiding van mijn drie hele diverse baringen, waarvan de laatste een prachtige vaginale bevalling na twee keizersnedes (VBA2C). Het gevoel dat je het kunt, dat we gemaakt zijn om te baren en het daadwerkelijk doen is zo krachtig, dat gun ik iedereen! Heel graag help ik andere vrouwen en hun partners om deze kracht in zichzelf te vinden. Naast dat ik doula ben, ben ik een idealistische en creatieve vrouw. Mijn uitdaging is om zelfvoorzienend te worden en een kleine voetstap achter te laten op deze aarde.
Visie:
Veel vrouwen zien op tegen de bevalling. Ik vind baren juist het mooiste wat er is. Natuurlijk is het intens, maar als jij je goed voorbereid, verdiept en vertrouwen hebt in jezelf, kun jij dit!
Ik wil jou en/of je partner ondersteunen om de geboorte vol vertrouwen in te gaan. Zonder angst en dat jij je veilig voelt om naar binnen te keren. Waar jouw partner je rots in de branding is en je ondersteunt om de hormonen in je lichaam optimaal te laten stromen. Samen zorgen we voor een fijne sfeer waarin jij in alle rust kunt baren en waar jullie samen met een positief gevoel op terug kunnen kijken. Ik wil jou laten ervaren hoe krachtig je bent en hoe mooi baren kan zijn!
Persoonlijkheid:
Ik zou mezelf omschrijven als een positieve, rustige, empathische, creatieve, idealistische, een beetje gekke, bewuste vrouw. Bij mij mag je zijn wie je bent. Alles is goed, alle emoties zijn goed. Je voelt je op je gemak en veilig. Mijn doula werk doe ik met veel passie en aandacht. Aandacht voor jou. Met heel mijn hart ben ik er voor je.
Werkwijze:
Tijdens de kennismaking komen we erachter of er een klik is. Voel jij/jullie je op je gemak bij mij? Dat is het allerbelangrijkste voor de doula begeleiding. Vervolgens kijk ik per begeleiding wat er nodig is. We gaan samen (met je partner) op zoek naar je kracht, je onzekerheden, en je wensen en verlangens zodat jij/jullie goed voorbereid de geboorte tegemoet gaan. Bij de geboorte ben ik er voor je, jij kunt in alle rust in je veilige bubbel stappen die ik samen met je eventuele partner bescherm. Na de geboorte kan ik met veel liefde en aandacht fijne kraambehandelingen geven.
Standaardpakket: € 1300,-
Werkgebied: circa 40 km rondom Nijmegen.
Social: www.instagram.com/doula_natuurlijk
Website: www.doulanatuurlijk.nl
Doula Gelderland Anne

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*