Anne-Sarah

Doula Amsterdam Annesarah
“Ik ben een goede match met jou als je herinnert wilt worden aan de enorme kracht en het vertrouwen wat diep van binnen leeft. Als je je zwangerschap en de geboorte wilt vieren en voor altijd vastgelegd wilt hebben. Als je met aandacht deze transitie door wilt gaan waarin plek wordt gemaakt voor elk gevoel, elke gedachte en emotie die voorbij komt.”
Opleiding/achtergrond:
BiA doula training – foundation (in februari volgt advanced)
Bijscholing:
Bio:
Na de geboorte van mijn zoon ben ik enorm gegrepen door de transitie die een vrouw maakt tijdens het geven van leven. Alles verandert, zowel van binnen als in alles om je heen. Deze transitie krijgt in mijn optiek te weinig aandacht. Vrouwen worden geacht snel weer ‘de oude’ te zijn. Mijn werkwijze maakt ruimte voor alles wat aandacht verdiend. Overgangsfases zijn enorm fascinerend en in onze cultuur krijgen ze weinig aandacht. Zowel rondom dood, leven, maar bijvoorbeeld ook het vrouw worden in de pubertijd. Naast het begeleiden van dit heilige proces, geloof ik er in dat alle wijsheid van binnen verborgen ligt. Ik help jou te herinneren.
Naast het begeleiden van het proces leg ik het ook vast met mijn camera. Na 8 jaar professioneel gefotografeerd te hebben ben ik me de laatste twee jaar gaan specialiseren in zwangerschapsfotografie. Shoots zijn eigenlijk sessies waarin ik vrouwen meeneem naar de basis, naar zichzelf. Door zo dicht bij je rauwe zijn te komen, laat ik je voelen hoe wonderbaarlijk het lichaam en onze natuur is. Het is meer dan alleen platen schieten. Ik kan niet uitleggen hoe bijzonder ik het vind om getuige te zijn van het mooiste proces op aarde en dit voor altijd te mogen vereeuwigen.
Visie:
Zwanger worden, zwanger zijn, geboorte geven, ouders zijn. Het ligt allemaal verscholen in onze natuur, meegegeven door Moeder Aarde. Hoe dichter we bij onze natuur komen en durven te vertrouwen op haar en onze kracht, hoe natuurlijker dit zal gaan. Ik kijk graag naar natuurvolkeren en hun gebruiken rondom deze thema’s en laat me inspireren. Dit neem ik op een behapbare manier mee in het proces. Zo is de community enorm belangrijk en staat een nieuw stel ouders er nooit alleen voor. Ik motiveer mijn cliënten om hun ‘inner circle’ aan te roepen, te betrekken en om hulp te vragen. Veel tribes hebben prachtige rituelen als het gaat over de ‘rite of passage’ die de geboorte van een kindje is en maken hier alle ruimte voor. Dit zijn dingen die ik op een simpele en praktische manier probeer te verweven in mijn werk als doula.
Persoonlijkheid:
Creatief, eigenwijs, rebels, gevoelig, dromer.
Werkwijze:
– 1 kennismakingsgesprek
– een zwangerschapsshoot met empowerment sessie
– een prenatale afspraak met degene die bij de geboorte zullen zijn
– 5 weken op call rondom de uitgerekende datum
– wekelijkse check in
– ik ben altijd bereikbaar, en antwoord binnen 24 uur (tijdens de 5 weken call tijd binnen 4 uur)
– aanwezigheid bij de baring + verzorging van de geboorte fotografie
– newborn shoot gecombineerd met de postnatale afspraak om na te bespreken
Standaardpakket: € 2500,- incl. alle foto’s. (Andere pakketten: € 3300,- incl. geboorte film; € 1500,- excl. zwangerschaps- en newborn shoot; € 1250,- zonder aanwezigheid bij geboorte, incl. zwangerschaps- en newborn shoot. Andere opties altijd bespreekbaar.)
Werkgebied: Amsterdam – Utrecht met uitgerekende datum juni t/m okt.
(Soon: personal mama retreats op Ibiza, okt t/m mei.)
Social: www.instagram.com/annesarahdijkhorst
Website: www.annesarahdijkhorst.nl
Doula Amsterdam Annesarah

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*