Doula Zeeland Anne
“Wij matchen als je op een ontspannen manier nuchter en realistisch voorbereid wordt op de bevalling. Ik ben van nature optimistisch en heb een berg vertrouwen, in de natuur en de medemens. Samen zorgen we ervoor dat je zin krijgt in deze prachtige ervaring en achteraf met een positief gevoel terug kunt kijken, hóe het ook gelopen is.”
Opleiding/achtergrond:
HBO International Hospitality Management, Hatha Yoga docent opleiding, Opleiding tot Doula in Utrecht (gediplomeerd april 2022)
Bijscholing:
Docent training zwangerschapscursus Relaxed Bevallen, Postpartum behandeling Bengkung Belly Binding, Postpartum Massage (mei 2022)
Bio:
Ik ben 30 jaar, moeder van een dochter (2020) en woonachtig in Middelburg. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik doula in mijn hart, officieel rond ik de opleiding af in april 2022. Ik vind het mooi hoe het moederschap mij zachter heeft gemaakt.
Visie:
Zwangerschap en geboorte zijn ongelooflijke gebeurtenissen met een grenzeloze kracht. Natuurlijke processen die ons toestaan om te vertrouwen op de wijsheid van ons lichaam en waarin de beheersing van de geest een grote rol speelt. Door onze angstcultuur rondom bevallen en de individualistische maatschappij waar we in leven gaat er een hoop kennis en ervaring verloren die vroeger van vrouw tot vrouw werd overgedragen. Ik voel ontzettend de energie om die angst te doorbreken en vrouwen vertrouwen te geven in hun lichaam en hun kracht. Wij zijn hier voor gemaakt, er zit zoveel wijsheid in ons. Daarnaast geloof ik dat een goede voorbereiding key is. Op die manier zorg je ervoor dat je tijdens de zwangerschap én bevalling autonoom kunt zijn en blijven, en dat is anno nu soms best ingewikkeld. Ik ben er voor je!
Persoonlijkheid:
Ik hoor vaak van moeders en hun partners dat ik toegankelijk, warm, enthousiast en liefdevol ben. Door mijn oprechte nieuwsgierigheid in een ander ontstaat er snel een ontspannen en open sfeer. Ik ben direct en hou van eerlijkheid, het moederschap heeft mij wel zachter gemaakt. Het is fijn om die kant meer naar boven te zien komen.
Werkwijze:
Ik geef het liefst een hele hoop vertrouwen mee aan de aanstaande ouders; vertrouwen in het natuurlijke proces, in haar lijf, in zichzelf en in elkaar. Verder vind ik het ontzettend belangrijk om volledig te informeren, zodat je het baringsproces begrijpt en snapt hoe je dit kunt ondersteunen. Maar ook om op basis van kennis, keuzes te kunnen maken die bij je passen. Dit alles met als doel dat je positief terug kijkt op de bevalling, hóe die ook is gelopen. Want dat is het allerbelangrijkste: een ervaring waarin jij centraal staat en je gehoord en gesteund voelt. De beste start voor jullie kersverse gezin!
Standaardpakket: € 1095,- (excl. parkeer- en reiskosten)
Werkgebied: provincie Zeeland
Social: www.instagram.com/doula_anne_chaudron
Website: www.annechaudron.nl
Doula Zeeland Anne

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*