Bo

Bo - Doula Tribe

“I believe in the wildness of a woman”

Opleiding/Bijscholing:
Zwangerschaps- en kraammassage, Aromatherapie (voor zwangeren), Spinning babies, Enhancing fertility, Kruidencursus, Rebozo workshops, Postpartum support, Integral Pelvic Therapy. En als kind van de wereld raak ik nooit uitgeleerd.
Bio: 
Ik ben 28 jaar, moeder van een zoon van 4 en doula sinds 3 jaar. Het grootste gedeelte van mijn volwassen leven heb ik gereisd.  Eerst zonder en nu met gezin. Ik houd van het vrije leven en tijd spenderen in de natuur. Naast doula ben ik ook Integral Pelvic Therapy practitioner, met een grootse fascinatie voor het bekkengebied en wat hier allemaal in ‘huist’. Ook werk ik met de menstruatiecyclus en de placenta. Naast geboorte doula werk ik als postnatale doula.
Visie: 
Ik geloof in de oerkracht van het baren. Vrouwen zijn op hun mooist een paar uur voor de geboorte van hun kindje. Dan ontmoet je de pure, wilde vrouw. Daarom houd ik zo van het doula werk. Niet alleen om trauma’s te voorkomen of voor betere geboorte ervaringen, maar juist óók om te verzachten in jezelf en meer voor het vrouwelijke te gaan staan in deze ‘mannelijke wereld’. Ik richt me vooral op het proces voor en tijdens de zwangerschap. Hoe is jouw relatie met je seksuele zijn? Hoe maak je verbinding met je baby? Zijn er dingen die nog aangekeken mogen worden?
Wat ik een aanstaande moeder mee wil geven, is dat zij mag loslaten, verzachten en zich mag overgeven. Aandacht mag hebben voor haar lijf en mag vertrouwen op de natuurlijke kracht die diep in haar vrouwelijke lichaam geborgen zit. Want als haar lichaam weet hoe het 9 maanden lang een nieuw mensje kan creëren, weet haar lichaam ook hoe te baren.
Persoonlijkheid: 
Ik kom op mensen over als een zachte, loyale, liefdevolle, wijze en creatieve vrouw waarbij je je op je gemak voelt. Die zich welwillend aan elke situatie aanpast en actie onderneemt. Mensen zien mij als iemand die makkelijk kan schakelen tussen aandacht hebben voor serieuze zaken enerzijds (en daar integer mee omgaat) en humor en lichtzinnigheid anderzijds. Dat snel kunnen schakelen tussen deze twee is een gift.
Werkwijze: 
Ik wil iemand laten vertrouwen op het leven zoals het is. Ook bewaak ik de grenzen van de vrouw door space holder te zijn voor haar diepste wezen en verlangens. Daarbij leg ik uit wat de mogelijkheden zijn in de geboortezorg rondom de bevalling. Tijdens de sessies reserveer ik veel tijd aan de verbinding tussen de partners. Hoe kan de partner ondersteuning bieden en krachtig naast de vrouw staan? De tijd na de geboorte is ook belangrijk: hoe is het voor de moeder om te ontvangen, te rusten, even dat ene wasje niet te doen en zich te laten verzorgen door dierbaren om haar heen? Samen maken we een plan zodat een nieuw gezin de beste start krijgt. En niet alles op de schouders van de partner terechtkomt.
Standaardpakket: € 1295
Voortraject: ja. Zowel offline als online
Werkgebied: Noord-Holland en Utrecht, maar maak ook wel eens uitzonderingen.
Ervaring: ++
Social: www.instagram.com/bofliers
Website: www.birthkeeperbo.com
Bo - Doula Tribe

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*