Doula Limburg Daisy

“Ik ben een goede match met jou als je op zoek bent naar doula begeleiding op maat, gebaseerd op de behoeftes die jij en je partner hebben. Een vertrouwd gezicht, bij wie je helemaal jezelf kunt zijn en naderhand met warme gevoelens aan terugdenkt. Die er voor je is als je het nodig heb en samen met jou toewerkt naar een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en een mooie en positieve bevalervaring.”

Opleiding/achtergrond:
HBO bouwkunde (2009), Digitale Fotografie (2014), Doula Academie Basistraining + Additionele Klinische Kennis training (2021)
Bijscholing:
Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut, eerste leerjaar (2019), Medische & Psychosociale Basiskennis (2017), Draagconsulent I – Instituut voor Hechting (2016)
Bio:
Ik ben Daisy, 35 jaar, getrouwd en een geboren en getogen Limburgse. Samen met mijn drie kinderen; Lars (2014), Juul (2015) en Lena (2019) ben ik woonachtig in een klein dorpje aan de Maas in Zuid-Limburg.
Ik heb na mijn studie Bouwkunde 7 jaar bij de brandweer gewerkt en hier heb ik de vader van mijn kinderen ontmoet. Toen ik moeder werd veranderden mijn interesses enorm. Ik voelde me erg aangetrokken tot de complementaire geneeskunde en delen van het natuurlijk ouderschap. Ik heb toen besloten een tijdje te stoppen met werken, fulltime voor de kinderen te gaan zorgen en me daarnaast te oriënteren op omscholing. De afgelopen 7 jaren heb ik allerhande studies en cursussen gevolgd om uit te vinden waar nu echt mijn hart sneller van ging kloppen.  Na mijn laatste zwangerschap met een prachtige bekrachtigende thuisbevalling eind 2019 voelde ik heel sterk dat ik in de geboortezorg wilde gaan werken, om vrouwen bij te staan in dit mooie doch intense proces. Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot doula gevolgd bij de Doula Academie en volgend jaar zal ik daar nog de opleiding tot kraam doula aan toevoegen.
Visie:
Mijn visie is dat er tijdens een geboorte niet alleen een kind ter wereld komt, maar dat er ook een moeder geboren wordt. Het is een life-changing event en daarbij is de moeder (en partner) in mijn ogen net zo belangrijk als het kindje. Een geboorte ervaring draag je de rest van je leven mee, dus laten we er samen voor zorgen dat je hier zo goed mogelijk op voorbereid bent. Dat jij je gezien en gehoord voelt en het jouw bevalling is. Waarin je zelf de regie hebt en houdt. Je kunt niet altijd de controle hebben over zaken, maar wel altijd de regie.
Persoonlijkheid:
Ik ben een open & en eerlijk persoon. What you see is what you get. Ik ben vrij serieus aangelegd, maar combineer dit met een gezonde dosis humor. Ik werk veelal intuïtief en laat me in alles wat doe ik doe leiden door mijn buikgevoel. Ik heb een grote passie voor zwangerschap en bevallen en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik ben een dromer en mijn kracht is ‘out of the box’ denken. Ik heb een breed interesseveld en probeer altijd weer nieuwe dingen te leren. Geen gespreksonderwerp is mij te gek en bij mij mag je helemaal jezelf zijn.
Werkwijze:
Ik heb een basis werkstructuur als uitgangspunt. Maar ik zoek vooral samen met jou naar wat precies jouw behoefte is. Wat heb jij nodig. Ik lever begeleiding op maat en dit kan dus voor iedere mama anders zijn. Hoofdzakelijk leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn in de geboortezorg, zodat je goed voorbereid en vol vertrouwen naar je bevalling toe kunt werken. Dat je weet dat jij er ook toe doet in dit hele proces en dat je voelt dat je er mag zijn.
Standaardpakket: € 995,-
Werkgebied: Limburg (tot ca. 50 km vanaf Sittard-Geleen). Verder in overleg.
Social: www.instagram.com/mamabirth.nl
Website: www.mamabirth.nl
Doula Limburg Daisy

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*