Doula Utrecht Gelderland Dorene
“Ik ben een goede match met jou wanneer jij wilt gaan staan voor jouw wensen. Wanneer innerlijk werk een onderdeel is van jouw zwangerschaps- en geboortevoorbereiding. Wanneer jij wilt genieten van dit prachtige proces.”
Opleiding/achtergrond:
BiA doula opleiding  
Bijscholing:
Moxa, Rebozo Sluitingsritueel, Coach opleiding, Fotografie cursussen
Bio:
Ik ben Dorene, mama van twee heerlijke eigenwijze kinderen. Opgegroeid in het hoge Noorden en daarna overal en nergens gewoond. Ik ben dol op alles wat anders is, ben super nieuwsgierig en ik houd erg van lezen, knutselen, dansen en fotograferen. Daarnaast vind ik het enorm fijn om samen met vrouwen in cirkels samen te komen, te dansen en te mediteren.
Visie:
Jouw zwangerschap doet er toe! Jullie wensen mag je serieus nemen. Jouw autonomie is van groot belang en jij en je kindje hebben een enorme innerlijke wijsheid in zich. Dat vrouwen die kracht weer mogen hervinden is mijn grootste wens en het proces van moeder worden zet dit vaak (verder) in gang. Het is zo geweldig als er dan iemand is die bij je staat, je ondersteunt en er helemaal voor jou en jullie is.
Persoonlijkheid:
Ik word vaak als lief en rustig omschreven en tegelijkertijd weet ik goed wat ik wil en waar ik voor sta. Ik houd van verbinding creëren maar durf ook voor mijn standpunten op te komen. Ik ben empathisch, nieuwsgierig, luister graag en kan goed vragen stellen. Ik word er enorm blij van als ik een ander echt leer kennen. Naast coaching en doula werk ben ik graag creatief bezig.
Werkwijze:
Er schuilt enorm veel kracht in een goede voorbereiding. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Als doula bied ik maatwerk en pas ik alle aspecten van mijn pakket en consulten op jullie aan. Ik hecht veel belang aan innerlijk werk, echt de diepte in te duiken. Wie ben jij, wat wil je graag? Wat heb je daarvoor nodig? Wat houdt je tegen? Daarnaast is genieten ook iets enorm fijns, of dat nou is door een fotoshoot of massage. Er is veel mogelijk.
Tijdens de baring ben ik er helemaal voor jullie vanaf het moment dat jullie willen. Ook de weken na de geboorte ben ik bereikbaar voor al jullie vragen.
Standaardpakket: € 1249,-
Werkgebied: +/- 50 km rondom Scherpenzeel (Gld)
Social: www.instagram.com/volvertrouwen
Website: www.zwangervolvertrouwen.nl
Doula Utrecht Gelderland Dorene

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*