Kassandra

Kassandra - Doula Tribe

“Bevallen vanuit je vrouwelijke kracht”

Opleiding/achtergrond:

Msc. Psychologie BIA doula training 2018, Doula Academie 2020

Bijscholing:

NLP, Hypnobirthing, Spinning babies, Fotografiecursus Fotogram

Bio:

Ik ben 34 jaar en moeder van 4 kids (waarvan 3 uit mijn eigen buik). Naast mijn doula werk run ik een eigen co-workingspace in Haarlem. 

Visie:

Ik zie bevallen als hét moment om korte metten te maken met alle onzekerheden uit je meisjesjaren. En op te staan als sterke vrouw en moeder. Door in contact te komen met je échte natuur tijdens de zwangerschap, ervaar je een positief effect op de bevalling. Deze persoonlijke groei – ook voor andere gebieden in je leven – gun ik elke vrouw. Het is heerlijk om te kunnen genieten van jezelf, stevig in je schoenen te staan, en vanuit de connectie met jouw essentie in alle plezier een kindje op de wereld te zetten.

Persoonlijkheid:

Van mijn beste vriendinnetjes ontving ik ooit een mother blessing. Zij vertelden mij toen wat zij allemaal zo bijzonder aan mij vonden. Dat was zó gaaf om een keer te horen. De conclusie was: ‘Omdat jij zo’n open persoon bent en alles van jezelf laat zien, voel ik me vrijer om ook mezelf te zijn’. Dat vond ik echt een prachtig compliment.

Werkwijze:

Een aanstaande moeder geef ik het liefst een flinke dosis zelfliefde mee. Zodat ze voelt hoe waanzinnig bijzonder ze is. Ik wil dat ze beseft dat zij haar kind op haar eigen voorwaarden op de wereld kan zetten, zonder ‘verlost’ te hoeven worden door een ander. Dat ze weet dat ze zich gesteund en gezien mag voelen, omringd met tederheid en liefde. Omdat zij op dit moment even het centrum van het Universum is.

Standaardpakket: € 1450,- (alleen geboorte voorbereiding: € 695)
Werkgebied: binnen 40 km van Haarlem (dus ook regio Amsterdam). Ik begeleid één zwangere per maand ook tijdens de bevalling (voor meer is helaas geen ruimte in combinatie met mijn gezin), maar focus me veelal op het voortraject (€ 695)
Ervaring: ++
Social: www.instagram.com/Kassandra_Schreuder
Website: work in progress

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*