Doula Amsterdam Kim
“Wij matchen als je nieuwsgierig bent om jouw wensen, angsten, lichaamskennis en alles omtrent de geboorte te ontdekken. Je kunt niet plannen hoe de bevalling zal verlopen. Je kunt er wel voor kiezen dat JIJ achter elke keuze staat, dat je durft te luisteren naar je gevoel, daarnaar te handelen en vloeibaar bent met elke richting die de geboorte zal nemen. Als doula help ik jou hier graag bij!”
Opleiding/achtergrond:
BiA doula opleiding Amsterdam 2020
Bijscholingen:
APPA opleiding (Association of Placenta Preparation Arts) 2021
Bio:
Ik ben Kim, getrouwd met Ringo en moeder van onze geweldige zoon Jai. Als doula bied ik liefdevolle zorg en ondersteuning tijdens de zwangerschap en geboorte. Ook ben ik me gaan specialiseren in de placenta-remedies, nadat ik had ontdekt hoe heilzaam de placenta was voor mij en andere moeders.
Visie:
De geboorte is een ervaring die je voor de rest van je leven bij blijft. Daarom is het zo belangrijk om met een gevuld hart terug te kunnen kijken op de bevalling. Als doula begeleid ik je vanuit een immens geloof in jouw eigen kracht en help ik jou – en je partner – om de geboorte met vertrouwen tegemoet te gaan.
Persoonlijkheid:
Andere mensen beschrijven mij als kalm, liefdevol en helder, maar ook ferm en direct als de situatie daarom vraagt. Ik leef vanuit mijn hart, met een diep vertrouwen in het leven, en omarm mijn intuïtieve en empathische zelf. Hierdoor voel ik feilloos jouw energie aan en hierin ligt mijn kracht. Ik voel je en draag je, simpelweg door te ’zijn’ aan jouw zijde.
Werkwijze:
Holistisch, informatief en aandachtig. Bij een bevalling wordt niet alleen een baby, maar ook een moeder geboren. Het is een ervaring op fysiek, mentaal en spiritueel niveau, die vraagt om een holistische benadering. Mijn aanpak is ‘down to earth’: niet te zweverig, niet te nuchter, met aandacht voor zowel praktische zaken als diepere lagen.
Tijdens de zwangerschap krijg je veel kennis en technieken aangereikt, zoals bevalhoudingen, ademhaling en visualisaties. Ook bespreken we diverse geboortescenario’s en jouw specifieke wensen en voorkeuren. Deze voorbereiding helpt je om je op de grote dag over te geven aan de geboorte-ervaring.
In het geboorteproces is ook de rol van de partner ontzettend belangrijk. Deze rol neem ik zeker niet over. Integendeel: ik help jouw partner juist om met zelfvertrouwen de nodige ondersteuning te bieden. Pas als het nodig is, stap ik in om jou en je partner te helpen.
Ik volg jou. Het is jouw ervaring, jouw moment!
Standaardpakket: €1250,- (incl. gebruik van de Elle tens & de geboortebal)
Werkgebied: Amsterdam e.o. (+ 40km)
Social: www.instagram.com/sankalpa_doula
Website: www.sankalpa-doula.nl
Doula Amsterdam Kim

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*