Kimberley

Doula Den Haag Kimberley

“Ik sta voor persoonlijke aandacht en continue ondersteuning. Een bekend en vertrouwd gezicht. Iemand waarop jij mag leunen en steunen. Het bewaken van jouw wensen en grenzen, het creëren van ruimte en rust.”

Opleiding/achtergrond:
Doula opleiding ‘In Bloei’ in Rotterdam
Bijscholing:
(Zwangerschaps)massage, Shantala baby massage, Postpartum support (Belly Binding, Moxa therapie, Yoni steam)
Bio:
Geboren en getogen in Rotterdam, woonachtig in Den Haag. Voorliefde voor de natuur en dieren. Ik spendeer dan ook graag mijn vrije tijd op het strand of in de bossen. Het brengt mij tot rust en dichter bij mijzelf. Naast mijn doula werk ben ik postpartum behandelaar. Bewust, aandachtig en met liefde sta ik stil bij de postpartum periode doormiddel van diverse behandelingen.
Visie:
Elke keer weer ben ik onder de indruk van het vrouwenlichaam en haar kracht om te kunnen baren. Het voelt iedere keer als een enorm voorrecht om bij een bevalling aanwezig te mogen zijn. Elke geboorte is zo uniek en magisch, ongeacht de uitkomst.
Persoonlijkheid:
Mensen omschrijven mij als een zachte kracht. Introvert met een uitgesproken mening. Op het eerste gezicht kan ik wat stil en afwachtend overkomen, ik neem graag eerst alles in mij op. Ik ben een optimistisch, open, loyaal en zorgzaam type, ik stel mensen graag op hun gemak. Van nature ben ik erg nieuwsgierig en actief. Krijg ik een idee, dan onderneem ik ook meteen actie. Ik handel graag intuïtief en respecteer de eigenheid en verschillen tussen mensen en culturen.
Werkwijze:
Ten alle tijden in goed overleg en in samenwerking de wensen en behoeften van jou als mama in kaart brengen. En erop toezien dat deze ook ingewilligd worden door anderen.
De vrouw houdt ten alle tijden de regie in eigen handen. Ik dien enkel ter ondersteuning, als een zus (‘birth sister’) aan jou zijde. Of je nou een natuurlijke thuisbevalling, een geplande keizersnede of een ziekenhuisbevalling kiest, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je zelf een weloverwogen keuze hebt mogen maken, en hierin gesupport en gerespecteerd bent.
Standaardpakket: €1000,- (exclusief. reis- en parkeerkosten)
Werkgebied: regio Zuid-Holland, in overleg eventueel ook buiten deze regio
Social: www.instagram.com/birth_sister
Website: coming soon!
Doula Den Haag Kimberley

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*