Doula Noord Holland Linda
“Ik ben een goede match met jou als luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je lijf belangrijk voor je zijn. Je zoekt daarbij een steun en toeverlaat, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Ik sta onvoorwaardelijk aan je zijde en ben jouw klankbord op weg naar het moederschap.”
Opleiding/achtergrond:
BiA doula training (2019), BA Theaterwetenschappen Universiteit Utrecht (2012), Dansacademie Tilburg (2006-2008)
Bijscholingen:
Moxa voor postpartum, Adem voor geboortewerkers, Aromatherapie voor zwangerschap en geboorte, Belly binding en postpartum ondersteuning, Yoga Nidra basistraining, HypnoBirthing, Zwangerschaps- en kraambedmassage, Spinning Babies, Zwangerschapspilates (en allround pilates docent)
Bio:
Samen met mijn man Pim en kinderen Thijs (2018) en Bram (2020) woon ik in Alkmaar. Op dit moment wordt ons nieuwe huis gebouwd en gaan we verhuizen naar een klein dorpje net buiten de stad. Ik ben als expat opgegroeid, heb mooie reizen gemaakt en van kinds af aan veel gedanst. Na de Dansacademie (waar ik geblesseerd raakte) en met de Bachelor Theaterwetenschap op zak, heb ik achter de schermen bij een dansfestival en als pilates docent gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2019 doula en dans ik nog steeds, maar dan in de woonkamer met mijn kinderen of bij mijn maancirkel. Naast mijn passie voor dans, ben ik een anatomie-nerd en heb ik interesse in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn zwangerschap van Thijs viel voor mij alles samen en was zijn komst zo’n openbaring, dat ik niet alleen moeder werd maar ook doula. Daarnaast word ik blij van een goeie serie of film, werken in de moestuin en wandelen in het bos.
Visie:
Het krijgen van kinderen is het meest normale, maar tegelijkertijd ook het meest magische en bijzondere wat er is. Ik zie zwangerschap als een uitnodiging om helemaal in contact te komen met je lijf en een innerlijke verdieping aan te gaan. Waarbij je ruimte voor jezelf mag innemen en aangeven wat jij nodig hebt. Waarbij je intuned op je gevoel en je je veilig voelt in je lichaam. Geboorte geven is een proces van toelaten en vertrouwen. Toelaten van alles wat er komt en vertrouwen op dat wat er is.
Persoonlijkheid:
Ik zou mezelf omschrijven als een rustige, zorgzame vrouw met wie je alles kunt bespreken. Van de mensen met wie ik werk krijg ik terug dat ze mijn liefdevolle benadering en luisterend oor waarderen en dat ik situaties precies weet aan te voelen. Ik heb een zachte uitstraling, maar ben ook daadkrachtig en kan snel schakelen. En ik kan compleet in een deuk liggen om een goeie woordgrap, die ik dan vaak zelf gemaakt heb.
Werkwijze:
Het is voor mij belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Dat we elkaar leren kennen en je kunt aangeven wat jij van mij nodig hebt als jouw doula. Iedere zwangerschap en geboorte is uniek en ik pas mijn support aan op jouw behoeften. Jij hebt de hoofdrol, jij bent de prima ballerina. Ik help je dan ook om je jouw geboorte toe te eigenen en er met vertrouwen naar uit te kijken. Een vertrouwen in je lijf en in je eigen kunnen. Alles zodat jij voelt: ik kan dit! Aan mij is het de eer om je te ondersteunen bij zo’n grote levensgebeurtenis en naast je te staan in het proces van moeder worden.
Standaardpakket: € 1400,-
Werkgebied: Alkmaar en omgeving (circa 30 min rijden)
Social: www.instagram.com/lindatolk_geboortecoach
Website: www.lindatolk.nl
Doula Noord Holland Linda

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*