Doula Noord Holland Lucyna

“Wij matchen als jij bereid bent om actief en bewust aan het werk te gaan om jouw droom bevalling te creëren. Ik kan soms wat direct zijn, maar ik ga met een open hart en veel liefde met jou aan de slag!”

Opleiding/achtergrond:
BiA Doula opleiding (2016), kraamverzorgende (2020)
Bijscholingen:
Landscape of Loss – verlies geboorte (2020), Journey of Young Woman (2018), Lomi Lomi massage (2018), Nutritional Preparation for Childbirth (2018), Benkung Belly Binding, Placenta capsuleren (2017), Lomi Lomi Hapai zwangerschapsmassage (2017), Spinning babies (2017), Sacred Womb – Sacred Woman Awareness (2016)
Bio:
Vrouw en moeder. Ik woon dichtbij natuur en zee waar ik mijn rust en kracht vandaan haal. Ben gek op reizen en alles wat kan ik leren van andere culturen. Oorspronkelijk Pools.
Visie:
Altijd ben ik gepassioneerd geweest over de ondersteuning van de kracht van meiden en vrouwen. Twintig jaar ervaring in de farmaceutische wereld met kennis van natuurkunde en een medische achtergrond geeft mij een breed perspectief. Dit kan ik toepassen in de natuurlijke zorg, die dichtbij mijn hart ligt.
Diverse geboorte ervaringen gaven me een impuls om te onderzoeken waarom ze zo anders waren. Sindsdien ben ik begonnen me te verdiepen in het zwangerschaps- en geboorte proces. Met de switch in mijn carrière, eerst naar doula en daarna naar postpartum kraamverzorgster, kan ik mijn kennis delen en volg ik mijn passie in de geboorte wereld.
Persoonlijkheid:
Ik ben een kalm en warm persoon, maar ik kan ook druk zijn. Hou van zwarte humeur en je kunt met me lachen. Ik pas me gemakkelijk aan de situatie aan en kan snel oplossingen vinden. Ik hou van simpel en geniet van de kleine dingen. Ik ben minder van woorden, meer van daden 🙂
Werkwijze:
Hoe je je voorbereid op de bevalling van je kind maakt verschil. Je hebt invloed op hoe je je kracht en vertrouwen in je lichaam kunt integreren, en Moeder Natuur bewust haar werk kunt laten doen. Je hebt deze kennis in je, je hoeft niet ver te zoeken. Ik zal je alleen helpen om het te zien en de kracht van adem, aanraking en nabijheid te voelen. De bevalling is een taak en elke taak vereist het gebruik van bepaalde vaardigheden. Ik weet hoe belangrijk het proces is voor je baby en voor jou als vrouw, en dat drijft me om met jou en je geboortepartner(s) de beste ervaring te creëren en samen jouw verhaal te schrijven.
Standaardpakket: € 1100,- (aanvullend kun je gebruik maken van o.a. herstellende Moxa behandeling, Rebozo Sluitingsritueel en placenta capsuleren)
Werkgebied: Haarlem e.o.
Social: www.instagram.com/storybellies
Website: www.storybellies.nl
Doula Noord Holland Lucyna

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*