Doula Amsterdam Marijn

“Ik ben een goede match met jou als je een doula zoekt die ervaring heeft met gecompliceerde zwangerschappen. Ervaar jij stress omdat je een medische indicatie hebt en je zorgen maakt over je kindje(s) of je eigen gezondheid? Ben je zwanger van een tweeling? Of ben jij een alleenstaande moeder die extra ondersteuning zoekt? Dan ben ik jouw doula! Ik ben gepassioneerd over dit geboortewerk, zeer betrokken bij mijn cliënten en ik werk vanuit liefdevolle en krachtige vrouwelijke energie.”

Opleiding/achtergrond:
Doula opleiding Inbloei Rotterdam
Bijscholing:
Intuïtieve massage cursus (Marin Dijkman)
Bio:
Mijn naam is Marijn en ik ben geboren in Zandvoort aan Zee. Mijn naam is afgeleid van het woord ‘mare’, wat in het Latijn ‘zee’ betekent. Na mijn afstuderen aan de Filmacademie in Amsterdam heb ik 10 jaar als vormgever voor film en tv gewerkt. Door mijn medische zwangerschap (tweelingzwangerschap in 2017) en de ervaringen rondom de geboorte van Oliver & Nova ben ik doula geworden!
In 2018 zijn wij verhuisd vanuit de woongroep waarin wij woonden in het centrum van Amsterdam naar het groene Amsterdam-Noord. Ik houd erg van reizen, lange dagen doorbrengen op het strand, zingen en muziek maken, dansen, films kijken en kickboksen.
Visie:
Ik gun ieder kind een veilige en liefdevolle start van het leven. De eerste 1000 dagen van het leven van een kind hebben bewezen veel invloed op de rest van zijn of haar leven. De geboorte is een belangrijke gebeurtenis tijdens die eerste 1000 dagen, voor het kind èn de ouders. Als doula ondersteun ik de zwangere en haar partner tijdens deze belangrijke, levensveranderende gebeurtenis. Voor een vrouw is de zwangerschap en het geven van geboorte een intense gebeurtenis die zij haar leven lang zal herinneren. Laten we er samen een veilige en fijne ervaring van maken waar jij positief op terug zal kijken!
Persoonlijkheid:
Vrienden omschrijven mij als straightforward, gepassioneerd, liefdevol, betrokken en als een stille kracht. Ik ben creatief, inventief, oplossingsgericht en zeer flexibel. Ik houd van open en eerlijke communicatie en ga een ongemakkelijk gesprek niet uit de weg. Ik kan goed luisteren en uit een verhaal filteren wat de kern is. Daarnaast kan ik mij goed aanpassen in verschillende situaties. En ik houd erg van humor!
Werkwijze:
Tijdens de voorbereidende gesprekken achterhalen we wat voor jou belangrijk is tijdens deze zwangerschap en tijdens de bevalling. Ik spoor je aan om alles uit je zwangerschap te halen, zodat je goed geïnformeerd bent over jouw opties. Lees, kijk en luister, om daarna alles los te laten en het te doen op jouw manier! Ga vooral op zoek naar positieve informatie en laat negatieve informatie links liggen. Baren is iets wat wij als vrouwen automatisch kunnen. Het is een instinct, net zoals ademhalen. Hier is wel voor nodig dat jij je totaal veilig en ontspannen voelt. Wij gaan samen op zoek naar hoe we jouw ‘inner monkey’ het werk kunnen laten doen.
Als je een gecompliceerde zwangerschap hebt en/of een medische indicatie, omdat je bijvoorbeeld zwanger bent van een tweeling, zoeken we samen naar manieren hoe we jouw bevalling een magische en bekrachtigende ervaring kunnen laten zijn in een medische setting. En omdat ik zelf ervaar hoe belangrijk de geboortefoto’s van onze tweeling voor mij zijn, bied ik standaard geboortefotografie aan. Dit betekent dat mijn fotocamera standaard in mijn doula-tas zit!
Standaardpakket: € 1250,- (incl.geboortefotografie)
Werkgebied: tot 45 minuten rijden van Amsterdam, 60 min voor tweelingen.
Social: www.instagram.com/doulamarijn & www.instagram.com/detweelingdoula
Website: www.ladymare.nl
Doula Amsterdam Marijn

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*