Miriam

Doula Noord Brabant Miriam
“Vanuit verbinding en met vertrouwen in jezelf en jouw lichaam je eigen pad volgen”
Opleiding/achtergrond:
Agogisch werk, BiA doula opleiding, opleiding tot pedagogisch coach
Bijscholing:
Expanding Normal Birth Conference 2018, Spinning Babies 2019 (Jennifer Walker), dagtraining ‘Fysiologisch begeleiden voor doula’s’ 2020 (Rebekka Visser)
Bio:
Met mijn man en onze twee zonen woon ik in Nuenen. Na mijn studie Agogisch Werk heb ik gewerkt in verschillende pedagogische functies. Op een woongroep bij dove kinderen, in de reguliere kinderopvang, als consulent in de gastouderopvang en als huiswerkbegeleidster. Op dit moment ben ik naast mijn werk als doula werkzaam als pedagogisch coach in de kinderopvang. Voor mij is dit een perfecte manier om mijn interesse en passie te combineren. In mijn vrije tijd ben ik vaak met onze hond in het bos te vinden en kan ik erg genieten van uitstapjes met vriendinnen. Verder houd ik van djembé spelen en word ik blij van het volgen van Zumba lessen. Thuis houd ik ervan om mijn talloze creatieve ideeën vorm te geven.
Visie:
Een geboorte is een enorm belangrijke gebeurtenis in het leven van ouders. Ik vind het prachtig om eraan te kunnen bijdragen dit krachtige proces te maken tot iets waar ouders met trots en liefde op terug kunnen kijken. En om samen met hen de uitdagingen die het proces biedt aan te gaan en de vrouw de regie te geven! Goed geïnformeerd eigen keuzes maken, vertrouwen hebben in je eigen kracht in verbinding met elkaar en met je kindje. Het ontroert mij elke keer weer tot wat voor krachtige prestatie een barende vrouw in staat is!
Persoonlijkheid:
Van nature ben ik geïnteresseerd in de ander. Wat drijft de ander, waar haalt de ander inspiratie uit. Daarbij ga ik op zoek naar verbinding, waar zijn raakvlakken en vinden we elkaar. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik ben open, warm en benaderbaar en tegelijkertijd ook recht door zee.
Werkwijze:
Wat ik belangrijk vind is dat je met vertrouwen de bevalling in kunt gaan. Vertrouwen in jouw eigen lichaam, maar ook in de mensen om je heen. In de voorbereiding onderzoeken we ook wat jouw eventuele partner nodig heeft om jou zo goed mogelijk te kunnen bijstaan. Door je in de aanloop naar de bevalling goed voor te bereiden op de mogelijkheden die er zijn, kun je zelf de regie houden en op basis van objectieve informatie keuzes maken als het anders loopt. Ik zal ervoor waken dat jouw wensen op elk moment uitgangspunt zijn. De liefdevolle continue begeleiding, waarbij jij je gedragen voelt, in combinatie met de krachtige tools die we in kunnen zetten voor het opvangen van de weeën en het bevorderen van de ontsluiting maakt het verschil!
Standaardpakket: € 925,-. Last minute begeleiding €525,- (kennismaking indien mogelijk en begeleiding tijdens de bevalling).
Werkgebied: Tot ongeveer 50 km vanuit Nuenen/Eindhoven.
Social: www.instagram.com/doula.miriam
Website: www.doulamiriam.nl
Doula Noord Brabant Miriam

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*