Nadia

Masterclass Nadia & Kassandra

“Kennis geeft kracht”

Achtergrond/opleiding:
JJ / BiA doula opleiding Amsterdam 2018, Brout – coachen in en als beroep 2019
Bijscholing:
Doula Academie 2020, Yoga Nidra Teacher Training 2018, Shiatsu opfriscursus 2018, Zwangerschapsmassage training 2018.
Bio:
Ik ben 33 jaar, mama van Floris van 3 en inmiddels ruim 3 jaar doula in Amsterdam. Ik hou ervan om stevige massages te geven, ben gek op yoga nidra, yin yoga en kitesurfen. En verslaafd aan de kracht van mother circles. Ik ben gefascineerd door het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Mijn grootste les van de afgelopen jaren is dat ik meer mag investeren in selfcare & me-time.
Visie:
Elke vrouw verdient een doula. Ik had een doula bij de geboorte van Floris en zij bracht zo veel kennis en rust in huis. Ze gaf mijn partner concrete tools en leerde mij luisteren naar mijn mama-intuïtie. Zonder haar aanwezigheid was Floris waarschijnlijk niet thuis in bad geboren.
De kracht van een doula zit in mijn ogen in de voorbereiding. Daarmee leg je de basis voor een fijne bevalling. Kennis geeft kracht. Tegelijkertijd geloof ik dat een vrouw alle wijsheid die ze nodig heeft al bezit. Als doula fungeer ik alleen als spiegel door de juiste vragen te stellen. De transitie van vrouw naar moeder is magisch mooi. En dat proces begint al in de zwangerschap! Ik leer mama’s geboorte te geven aan hun kind vanuit liefde en vertrouwen. Waarbij ik hen begeleid op hun eigen pad door geboorteland.
Persoonlijkheid:
Ik krijg vaak te horen dat mensen rustig van me worden. En daarom graag bij mij in de buurt zijn. Ik ben vrolijk, energiek en toegankelijk; mijn enthousiasme over geboorte en moederschap werkt aanstekelijk. Ik laat me graag leiden door mijn intuïtie en voel stemmingen gemakkelijk aan. De meeste moeders en partners benoemen vooral mjjn openheid, warmte en liefdevolle benadering tijdens mijn begeleiding. Ik nodig iemand uit écht zichzelf te zijn.
Werkwijze:
Ik moedig aanstaande moeders aan zorgvuldig een geboorteteam samen te stellen. Ze te laten kiezen voor mensen bij wie zij zich op haar gemak voelt. En er haar eigen feestje van te maken! Durven vertrouwen op de oerkracht van het baren en kunnen zakken in de overgave, zijn zo belangrijk. Als je met weerstand naar weeën (of het leven) kijkt, worden situaties alleen maar groter. De kunst is om liefdevol mee te bewegen. Verwelkom de weeën en vertrouw op het proces. Wat mij betreft ligt de sleutel om met een goed gevoel terug te kijken op de geboorte, dat een vrouw weloverwogen keuzes kon maken. Het was mijn doula die destijds tegen me zei: ‘Vraag eens aan die kleine in je buik waar hij geboren wil worden’. Baren is zo’n mooi fysiologisch samenspel. Moeders en baby’s doen dit echt samen. Enjoy the ride!
Standaardpakket: (inclusief aanwezigheid bij de geboorte) € 1.555
Zwangerschapsbegeleiding: (ex geboorte) € 799
Werkgebied: Amsterdam (ik heb de ruimte om elke maand 1 gezin bij te staan tijdens de geboorte).
Voortraject: zowel online als offline.
Ervaring: ++
Social: www.instagram.com/birthdoulaamsterdam
Website: www.birthdoula.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*