Prins & Maartje

Motherhaven - Doula Tribe

“The best of both worlds”

Opleiding Prins:
HBO Communicatie, Master in Australië voor Holistisch koken, In Bloei doula opleiding
Opleiding Maartje:
UvA Theaterwetenschap, HBO TMO modemanagement, JJ doula Amsterdam, doula opleiding, Birthlight UK, zwangerschapsyoga docent opleiding, Pro Doula USA, labour & postnatal/infant care doula
Bijscholingen:
Spinning Babies basistraining, Rebozo basistraining, Spinning Babies advanced training, Pro Doula conference Kansas City, USA, SCEM Symposium Verloskundige Zorgvragen buiten de Richtlijn, Vrouw & Zorg Lachgas training, Zwangerschapsmassage training
Bio’s:
Maartje (44) is moeder van twee dochters en woont in Amsterdam. Na 7 jaar fulltime doula zijn, is zij een bekende verschijning in de geboortewereld. Prins (35) is moeder van een zoon en twee dochters en woont in Haarlem. Ze werkt graag met haar handen en kan goddelijk goed masseren. Ook heeft ze veel kennis van voeding tijdens de zwangerschap. 
Visie:
Maartje Bruning en Prins van den Bergh hebben samen meer dan 220 bevallingen begeleid en worden als autoriteit beschouwd in hun werkveld. Zij bekrachtigen en ondersteunen vrouwen en partners voor-, tijdens- en na de bevalling. Thuis, in het ziekenhuis of in een bevalcentrum.
Ze geloven in een goede voorbereiding naar de bevalling toe, waarin ze de partner eigenlijk opleiden tot geboortepartner. Deze voorbereiding is zowel informatief, dus op basis van kennis keuzes kunnen maken, maar richt zich ook op het gevoels- en fysiek niveau. Zodat, wanneer de bevaldatum dichterbij komt, vrouwen er met vertrouwen naar uit kunnen kijken.
Persoonlijkheden:
Maartje is een geboorte geek die alles wil weten en dingen tot de bodem uitzoekt. Ze is iemand die als een leeuwin over haar cliënten waakt. Prins is verbindend, humoristisch en heeft een flinke dosis vuur en kennis in zich om scherp te blijven en haar cliënten het beste te bieden. Samen zijn zij doortastend, up-to-date, energiek wanneer nodig of juist kalm en rustgevend tijdens de baring.
Werkwijze:
Maartje en Prins werken nauw samen met verschillende zorgverleners en geboorteprofessionals. Ze hebben veel kennis en ervaring in de begeleiding van medische bevallingen of bevallingen met een wat lastigere zorgvraag. Maartje en Prins hebben ervoor gekozen om als duo te werken, om hun professionaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. Samen staan ze sterk, houden ze elkaar scherp en vullen ze elkaar aan: the best of both worlds!
Het liefst willen Maartje en Prins dat de aanstaande moeder steeds meer inziet dat alles al in haar zit! En dat ze weet dat door de goede voorbereiding en haar weloverwogen keuzes in het geboorteteam, ze meer en meer mag loslaten in de aanloop naar de bevalling. Plus, dat ze op de bevalling terug mag kijken met trots en positiviteit, ook als de bevalling anders liep dan gedacht. Waarbij zij zich tijdens de hele reis gesteund en gehoord heeft gevoeld.
Standaardpakket: € 1495,- (Duo doula pakket: 4 sessies voorafgaand/on call van week 38-42/ support tijdens bevalling/postpartum bezoek). Naast doula werk verzorgen Maartje en Prins ook zwangerschapscursussen/ Postpartum doula zorg/ zwangerschaps- en postnatale massages.
Werkgebied: Amsterdam en Haarlem e.o.
Ervaring: +++++
Social: www.instagram.com/motherhavendoula
Website: www.motherhaven.nl
Motherhaven - Doula Tribe