Rozianna

“In mijn ondersteuning schenk ik vanuit islamitische tradities extra aandacht aan het religieuze/spirituele aspect van de zwangerschap en geboorte. Ik vind het ook belangrijk dat een partner zich betrokken voelt bij het proces en zal hem ook uitnodigen om een actieve rol te spelen in jullie bevalling.”
Opleiding/achtergrond:
Islamitische Theologie bij IUA, BA. International Management, BiA doula opleiding
Bio:
Ik ben 32 jaar, Moslim en mama van 3 kinderen (2014, 2015, 2017). Naast mijn doulaschap werk ik als Management assistent bij de IUA, Islamitische Theologische Faculteit in Amsterdam. Als dochter van een Maleise vader en een Nederlandse moeder heb ik verschillende culturen en gebruiken meegekregen die ik graag als kracht gebruik om verbinding te bewerkstelligen.
Visie:
Ik ben doula geworden nadat ik in mijn omgeving veel angst opmerkte als ik vertelde over mijn thuisbevallingen. Ik geloof er in dat een groot gedeelte van deze angst omgezet kan worden in vertrouwen. Het vertrouwen in de kracht waarmee wij vrouwen zijn gezegend door onze schepper.
Je overgeven is een daad van vertrouwen. En juist de ontdekking dát je kunt vertrouwen, sterkt je in je kracht. Ik heb het dan niet over overgave in de zin van ik laat het allemaal over me heen komen. Maar overgave als gevolg van de rust die je vindt in de kennis die je bezit, de kunde van de zorgverleners die je hebt uitgekozen, en de overtuiging dat Allah Zijn Plan het beste is voor jou.
Persoonlijkheid:
Als doula, moslima, dochter, werknemer, vriendin, vrouw, moeder, vervul je verschillende rollen en verwachtingen. Maar deze rollen definiëren je niet perse als persoon. De eigenschappen waarmee je deze rollen vervult wel: ik ben krachtig, kwetsbaar, liefdevol, avontuurlijk en empathisch.
Werkwijze:
Als doula sta ik je graag bij in de reis naar jouw nieuwe rol als moeder. Hierbij kijken we ook naar binnen, naar hoe jij voelt als dochter, partner, mama en individu. We kijken waar je angsten en onzekerheden zitten, en we zullen er aan werken om deze om te zetten in vertrouwen door middel van gesprekken, massages en informatieverstrekking.
Standaardpakket: € 1250,- (excl. reis en parkeerkosten)
Werkgebied: Hoofddorp + max 1 uur reistijd
Social: www.instagram.com/doula.rozianna
Website: coming soon!
Doula Noord Holland Rozianna

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*