“Wat ik moeders en partners bied, is het vertrouwen dat zij samen de geboorte van hun kindje gaan rocken. Inzicht geven in de geboortereis en op een liefdevolle manier fysieke en mentale ondersteuning bieden waar nodig.”
Opleiding/achtergrond:
Theateropleiding (2009), Oefentherapie Cesar – Bachelor of Health (2014), Doula opleiding in Bloei (2021) 
Bijscholing:
Functie stoornissen van het bekken, zwangerschapspilates/-yoga, Shantala baby massage, zwangerschapsmassage, baby en slaap cursus.
Bio:
Moeder van zoontje Samba (3 jaar) en Eliza*. Al 6 jaar run ik met veel passie studio Movonne. Ik begon als houding- en bewegingstherapeut, inmiddels ben ik gespecialiseerd in het bekken & geboorte coaching. Daarnaast geef ik met liefde en plezier yoga lessen en -retreats.
Visie:
Dichter bij de bron van ‘het leven’ ga je denk ik niet komen dan tijdens een geboorte. Het is het meest pure proces wat er bestaat als je het mij vraagt. Je bent als vrouw tijdens de baring op het meest kwetsbaar en oersterk tegelijk! Mijn missie is je helpen in je kracht te komen door je in contact te brengen met jouw (baar)moeder gevoel, jouw innerlijke wijsheid!
Persoonlijkheid:
Vriendinnen zeggen over mij dat ik een enorm sterke energie heb, en zacht en liefdevol tegelijk ben. Dat ik eindeloze zonnestralen heb waarmee ik het leven licht en speels maak. Door mijn openheid en eerlijkheid voelen mensen zich snel op hun gemak.
Werkwijze:
Ik geef papa’s en mama’s to be graag een dosis zelfvertrouwen en liefde door elkaars wensen, angsten en krachten nog beter te leren kennen. Door mijn vele verschillende werkzaamheden ben ik vooral geboortecoach en maak ik met veel liefde de partner tot beste doula! Na de bevalling help ik je weer landen in je (moeder)lijf met als motto; heb je bekkenklachten niet voor lief maar heb je lijf lief!
Standaardpakket: € 1500,- (alleen geboortecoaching: € 555,-)
Werkgebied: Tilburg en omgeving
Social: www.instagram.com/movonne
Website: www.movonne.nl
Doula Noord Brabant Yvonne

0000

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*