hoe & wat

 

 

You are the centre of the Universe

Chicks on a mission

Wij geloven dat het potentieel van bevallingen veel te weinig wordt benut. Want er zijn een heleboel praktische dingen die vaak misgaan, die je kunt voorkomen. Door tijdens je zwangerschap de regie te nemen, ben je goed voorbereid. Dat geeft je in je kraamtijd en de rest van je leven een gevoel dat je het toch maar mooi zélf gedaan hebt.

Plus: de transitie van vrouw naar moeder gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het is belangrijk om de tijd te nemen om deze verandering te doorleven. Dit vergroot de kans dat je met een positief gevoel terugkijkt op je bevalling.

Elke zwangere vrouw weet intuïtief hoe ze het beste kan bevallen. Dít is het moment om je instinctieve natuur wakker te schudden.

Kassandra - Doula Tribe
Denise-Doula Tribe

Hoe kunnen wij daar aan bijdragen?

Wil jij ontdekken wat jouw unieke, meest optimale manier van bevallen is? En welke factoren je op weg daar naartoe nog kunt optimaliseren? Dat is precies waarvoor je bij Doula Tribe terechtkan. Wij laten je zien welke informatie relevant is voor jouw specifieke wensen zodat je niet overrompelt raakt door alle opties en keuzes. Tijdens je bevalling helpen wij jou en je partner om je bubbel te optimaliseren en te bewaken.

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar onze doula’s hebben wij een video opgenomen met ’24 ultieme doula tips’. Wil je die kosteloos ontvangen? Laat dan even hier je mailadres achter.

Naar de video

“ There is a secret in our culture, and it’s

not that birth is painful….

It’s that women are strong ”

Tarieven Doulatribe

Waarom zo grondig?

Waarom is het belangrijk om je zwangerschap zo grondig aan te pakken?

  • Omdat je je nadien voelt ‘like a rockstar’; je zet heel bewust en kalm een enorme prestatie neer, en laat je bevalling niet zomaar aan het toeval over
  • Je kindje komt ‘kalm’ ter wereld en wordt geboren bij een oer-krachtige moeder
  • Je transformeert: je laat oude patronen los, je groeit als vrouw, en je benut de potentie van je zwangerschap volledig

 

Neem contact op

Rol van je partner

Hoewel sommige vroedvrouwen continue begeleiding tegen een meerprijs bieden, komt een standaard verloskundige pas uren later naar jullie toe. Maar juist die eerste uren zijn heel spannend! De partner ervaart dan ook vaak een enorme opluchting zodra er een expert de ruimte binnenkomt.

Een doula zorgt er dus voor dat je partner ook kan ontspannen, en er zonder zorgen voor je kan zijn. Samen met jouw partner vormt je doula een sterk team.  Zo wordt het moment van geboorte voor jullie allebei een rijke ervaring, waar jullie met liefde op terugkijken.

Wil jij ook een doula bij je bevalling, maar weet je niet wie er bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Kies je doula
Maartje-The Doula tribe

ERVARING

 • EllesOver Prins
  Mijn vriend en ik vonden het allebei ontzettend fijn dat er iemand met ons meekeek, meeleefde die er straks ook bij zou zijn. Prins is een heel fijn persoon, met verstand van zaken, maar vooral een prettig gevoelsmens.  
 • IlonaOver Denise
  De bananen cake was heerlijk, daar hebben we echt van zitten smullen :). Dank ook voor je lieve kaartje. Ik vind het erg fijn dat ik kan terugkijken op zo’n mooie periode van mijn zwangerschap maar met name mijn bevalling. Ik heb nu zelf ervaren dat een bevalling ook zo anders kan. Mede dankzij jou :), daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Ik hoop oprecht dat het binnenkort heel normaal en voor iedereen toegankelijk wordt om een doula bij de bevalling te vragen/ krijgen en dat alle verzekeraars het opnemen in hun verzekering. Veel liefs
 • Liz en ArentOver Denise
  Lieve Denise, Geweldig veel dank voor je support rondom & tijdens de bevalling van Ype! Zonder jou hadden we ons ten eerste nooit een bevalling als deze kunnen voorstellen (en daarop voorbereiden) en was het niet ook nog eens daadwerkelijk zo gegaan! We genieten natuurlijk enorm van Ype en het is ook zo fijn om goed terug te kijken op de bevalling.  
 • TimOver Prins
  In eerste instantie was ik wat sceptisch over een doula, maar na onze eerste ontmoeting was ik gelijk om. Mede door haar is onze bevalling een schitterende ervaring geworden. De mooiste uit ons leven.
 • KelleOver Kassandra
  "Kassandra really cared about how I was feeling during every part of my pregnancy and birth. My home-birth environment was very relaxing and positive and I felt incredibly empowered. I couldn't have hoped for a better experience."
 • MaartenOver Prins
  Als ervaren vader was het begrip doula voor mij toch nog onbekend. Onbekend maakt vaak onbemind, maar omdat een zwangerschap en bevalling al spannend genoeg zijn, stond ik open voor begeleiding die het ons makkelijker zou maken om ontspannen ons kindje op de wereld te kunnen zetten. Voor mij persoonlijk was dat de belangrijkste reden om Prins als Doula in te huren. Uiteindelijk was Prins veel meer dan alleen een coach, maar haar rustige, lieve, vastberaden, relativerende, betrokken en persoonlijke begeleiding heeft mijn vriendin, de baby en mijzelf veel goed gedaan. Ik kan het iedereen aanraden!